Tico
Tico

Rotu: Islanninlammaskoira
Virallinen nimi: Vongoivan Igor
Syntymäaika: 15.5.2013
Sukupuoli:  Uros
Väri: Tricolor
Paino: n.15,5kg
Korkeus: Tuurimittauksella 46cm

Terveystulokset:

 Tico on käytetty virallisissa lonkka-, kyynär-, polvi-, silmä- ja sydäntutkimuksissa 12.3.2015. Ticon tutki ell. Jaana Pätilä

    Silmät: ei todettu perinnöllisiä silmäsairauksia
    Sydän: ei sivuääniä
    Lonkat: A/A
    Kyynärät: 0/0
    Polvet: 2/2  Valitettavasti tämänasteisen patellaluksaation takia meidän Agiliidot on liidetty.

Harrastukset:

Me ollaan käyty Agilityn ja Toko:n alkeiskurssit ja treenailtu niitä itsekseen ja omatoimiryhmissä. Näyttelytreeneissä ollaan pyöritty enemmän ja vähemmän ahkerasti, mutta vielä ei olla uskaltauduttu varsinaisiin missikisoihin muuten kuin turisteina. Lampailla Tico on käynyt muutaman kerran ja sillä on selvästi enemmän tai vähemmän hyviä paimennustaipumuksia. Enimmäkseen me vain haahuillaan pitkin metsiä etsimässä geokätköjä ja käydään leikkimässä koirakavereiden kanssa. Kesällä uidaan, ja paljon! :)

Luonne:

Rakastettava, Hassu, Pöljä, Äänekäs, Mussukka, Riiviö, Idiootti, Häslä, ADHD, Kilttipoika,Tulee ihanasti toimeen kaikkien koirien kanssa, mutta huutaa hihnassa. Ei ole koskaan tuhonnut tavaroita ja osaa olla yksin hiljaa. Samaan aikaan maailman puupäisin ja paksukalloisin kaveri ja silti sisimmässään tosi herkkä poika. Iloinen. Rakastaa vetoleikkejä, vähemmän välittää nameista ja on äärettömän kiinnostunut ympäristöstään (toisin kuin välillä emännän käskyistä). Korvilla on taipumus kadota päästä aina kun jotain jännää tapahtuu, muuten oikein tottelevainen poika (eli aina välillä).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti